Αποκλειστικό video! Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Νατάσα Καλογρίδη: Τρυφερά τετ α τετ στα μπουζούκια

Tο χαμόγελο επέστρεψε και πάλι στα χείλη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε με το χαμό της Ζωής Λάσκαρη. Ο γνωστός ποινικολόγος αφήνει πίσω τα δύσκολα και όπως όλα δείχνουν βρήκε το στήριγμά του στο πρόσωπο της εκκεντρικής Νατάσας Καλογρίδη.

Οι δυο τους το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως κάνουν στενή παρέα και μετά τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από νυχτερινή τους έξοδο στο Baraonda όπου τραγουδά ο Γιάννης Πάριος, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκαν στα μπουζούκια και συγκεκριμένα πρώτο τραπέζι πίστα στην Πάολα.

Το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικό video από τη βραδινή τους έξοδο στη μεγάλη νυχτερινή πίστα, όπου δεν έλειψαν τα τρυφερά τετ α τετ του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την Νατάσα Καλογρίδη!

Τα ξημερώματα, οι δυο τους έφθασαν στο Έναστρον όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο. Πιασμένοι χέρι χέρι μπήκαν στο νυχτερινό κέντρο και η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε με τον μετρ για να δουν που θα καθίσουν. Σε λίγα λεπτά βρέθηκαν σε κεντρικό τραπέζι πλάι στη σκηνή, έχοντας στην παρέα τους τον πρώην σύντροφο της Πάολας, Φώτη Ζαγλοπίτη και τον Κώστα Σόμμερ με την σύντροφό του Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Γεγονός που δεν τους εμπόδισε όμως, να είναι ιδιαίτερα χαλαροί, διαχυτικοί και πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον.

Μάλιστα, όλο το βράδυ το πέρασαν ο ένας πλάι στον άλλον ανταλλάσσοντας τρυφερές ματιές, χάδια και φιλιά. Αρκετές φορές, η Νατάσα έγειρε προς το μέρος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου ενώ μιλούσαν και του χάιδεψε τρυφερά το πόδι, ενώ και εκείνος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της. Η μόνη στιγμή που χωρίστηκαν για λίγο, ήταν όταν η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε στα παρασκήνια και συνάντησε τον καλό της φίλο Γιώργο Μαζωνάκη στο καμαρίνι του για να τον χαιρετήσει.

Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και μαρτυρούσαν την πιο στενή σχέση του ποινικολόγου με την εκρηκτική καλλιτέχνιδα που πριν λίγο καιρό δοκίμασε τις αντοχές και τα όριά της στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads, έρχεται το αποκλειστικό video του TLIFE με τα νυχτοπερπατήματα τους.

Η αλήθεια, είναι πως τους τελευταίους επτά μήνες (που έχουν περάσει από το θάνατο της Ζωίτσας) και μετά την περίοδο πένθους, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έκανε δειλά δειλά τις πρώτες κοσμικές εμφανίσεις στο θέατρο, στο πλευρό της κόρης του Μαρίας Ελένης Λουκουρέζου. Ακολούθησαν μερικές ακόμη έξοδοι σε καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά αυτή ήταν μια από τις λίγες φορές που τον βλέπουμε να διασκεδάζει σε μεγάλη νυχτερινή πίστα.

Πηγή : newsit.gr