Χαμός με Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό

Μετά το απίστευτο ξέσπασμα του στα αποδυτήρια, ο Τζόι Ντόρσεϊ θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένος από τον Ολυμπιακό με τον ίδιο να παίρνει θέση μέσω facebook και να τα… χώνει στους συμπαίκτες του.

«Πρώτα απ όλα στους θαυμαστές και στους φίλους μου: ποτέ στη ζωή μου δεν έχω παραιτηθεί από κανέναν και τίποτα. Δεν έχω αποφασίσει αν θα πάρω τη συμφωνία από το ΝΒΑ, επειδή αγαπώ την Αθήνα. Πρέπει να καθίσω με τον προπονητή μου και να μιλήσω, γιατί δεν είναι ίδιος ο Ολυμπιακός με πέρυσι. Κάτι πρέπει να αλλάξει για μένα, για να μείνω», έγραψε αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο.

Αργότερα, απάντησε σε φίλο του, κατηγορώντας ουσιαστικά τους συμπαίκτες του:

«Αν είδες το παιχνίδι, θα αντιλήφθηκες πως όταν βγήκα παίζαμε άμυνα και κερδίζαμε. Μετά τα παιδιά έγιναν εγωιστές και μπορούσες να δεις ότι το παιχνίδι της άλλης ομάδας ήταν καλύτερο. Δεν μου αρέσει όταν τα παιδιά δεν παίζουν για την ομάδα , αλλά για τον εαυτό τους. Η όταν δεν παίζουν άμυνα και ο προπονητής δεν τους βγάζει έξω. Και ένας αμυντικός παίκτης είναι στον πάγκο κι εμείς είμαστε 20 πόντους πίσω».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, είπε το αυτονόητο στη συνέντευξη Τύπου όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Το πληροφορήθηκα, στον Ολυμπιακό πρέπει να παίζουν παίκτες που θέλουν να είναι στην ομάδα».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, βέβαια, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας πως οι Λιθουανοί κέρδισαν δίκαια, ενώ μίλησε και για το αν εάν οι παίκτες δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βρουν το ρόλο τους στην ομάδα.