Βλ. Κυριακίδης: Έχω κάνει θυσίες για την τέχνη, πήγαινα στα γυρίσματα για να φάω!

519e932b785c40ac549a14410c800175_L

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τις θυσίες που απαιτεί η τέχνη και τις πολύ δύσκολες οικονομικά, μέρες του παρελθόντος.

«Έχω κάνει θυσίες για την τέχνη, αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν μπορώ να τις θεωρήσω θυσίες, αλλά υπήρξαν κάποια χρόνια, όχι χρόνια, μήνες θα μπορούσα να πω, που γυρνούσα όλη την Αθήνα με τα πόδια γιατί δεν είχα λεφτά ούτε εισιτήριο να πάρω για το λεωφορείο. Πως το έκανα δεν ξέρω αλλά το έκανα, αλλά έκανα 5 ταινίες τότε. Οι ελληνικές ταινίες δεν πληρώνουν, όμως επιβίωνα έβρισκα τρόπους, δεν ξέρω πως. Δηλαδή πήγαινα και στα γυρίσματα όταν δεν είχα γύρισμα και περίμενα να γίνει το break για να φάω. Δε με ένοιαζε όμως, δεν ξέρω, δεν είναι θυσίες για έναν άνθρωπο που έχει ένα στόχο, τροφή είναι, χαρά είναι» είπε χαρακτηριστικά!

Ο ηθοποιός μίλησε και για την επιλογή του να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία 3 χρόνια : «Δεν κάνω τηλεόραση γιατί η τηλεόραση δε με ενδιαφέρει πια. Πρώτα από όλα, απαιτεί το λιγότερο 10ωρα γυρίσματα τα οποία είναι πολύ κουραστικά και εκτός αυτού δεν υπάρχει κάτι που να με ενδιαφέρει. Προτάσεις μου έχουν γίνει αλλά όσο πιο πολύ μπαίνει κάποιος σε κείμενα όπως του «Caveman», και σε άλλα κομμάτια της τέχνης που θέλω να ερμηνεύω τόσο πιο αδιάφορα αντιμετωπίζει την τηλεόραση».

«Caveman» ονομάζεται η παράσταση που πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και συνεχίζεται για 4η χρονιά.