Βενιζέλος: Κρίνεται το μέλλον της χώρας

Πυρά προς τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και τα αντιμνημονιακά  κόμματα αξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην χθεσινή του προεκλογική συγκέντρωση στη Ρόδο.

«Η εμμονή του Α.Σαμαρά περί αυτοδυναμίας δείχνει αν μη τι άλλο, άγνοια κινδύνου. Επιχειρεί να δοξαστεί κρυπτόμενος με την άρνησή του να συμμετάσχει στο δημόσιο διάλογο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα αντιμνημονιακά κόμματα, υποστήριξε ότι «δημιουργούν μία ψευδαίσθηση στο λαό, επιδιώκοντας την ‘αλβανοποίηση’ της χώρας»

Στην ομιλία του, υποστήριξε επίσης ότι πρέπει να θεσπιστούν ειδικές νησιωτικές πολιτικές και ότι η ανάγκη διατήρησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά του Αιγαίου πρέπει να διατηρηθεί.

Υποστηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως στις εκλογές της Κυριακής, «δεν κρίνεται το μέλλον των κομμάτων ή των προσώπων αλλά το μέλλον του λαού για τα επόμενα είκοσι (20) χρόνια».

Αναφερόμενος στους ‘δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ του 2009’ , ο Ε.Βενιζέλος ζήτησε  παρά τις αντιρρήσεις και επιφυλάξεις που έχουν να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ για «να ολοκληρωθεί η κολοσσιαία προσπάθεια που ξεκίνησε και που στοχεύει στην έξοδο της χώρας από το μνημόνιο».

Σήμερα, ολοκληρώνεται –όπως όλων των κομμάτων- η προεκλογική του εκστρατεία στο Σύνταγμα.