Βενιζέλος κατά Τσίπρα, Χρυσής Αυγής και Σαμαρά.

Πυρά προς πολλές κατευθύνσεις εξαπέλησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συγκέντρωση γυναικών του κόμματος.

Αρχικά, στράφηκε στην τακτική που ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας και το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Είναι πολιτικά ανεύθυνο να υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που προτείνουν την έξοδο από το ευρώ.Θέλουν επιστροφή στην δραχμή και έτσι όσοι έβγαλαν τα χρήματα τους έξω περιμένουν τώρα να τα φέρουν για να αγοράσουν φθηνά την ‘Ελλάδα της δραχμής’. Είναι μια εκδοχή της Αριστεράς, είναι η διαπλοκή της δραχμής».

Αναφερόμενος στον Αντώνη Σαμαρά, χαρακτήρισε τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας «ντεμοντέ» και ότι «δεν εναρμονίζονται με την αισθητική της σημερινής εποχής».

Ασχολίαστο δεν πέρασε και το θέμα της Χρυσής Αυγής. Ο Ε.Βενιζέλος, είπε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για δυνάμεις που επιδιώκουν τον εκφασισμό της κοινωνίας και πρέπει όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις να μην επιτρέψουν να μπουν στη Βουλή».

Εν κατακλείδι, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να παρευρεθούν όλοι στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει το ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα και κάλεσε τις γυναίκες να δώσουν «δυναμικό παρών για την αυτοδύναμη Ελλάδα».

Όσο για το χώρο που θα διεξαχθή η ομιλία του είπε: «Πρέπει να κάνουμε ανακατάληψη του δικού μας χώρου, να κερδίσουμε το στοίχημα του Συντάγματος, γιατί το Σύνταγμα είναι ιστορικός τόπος που συγκεντρώνεται και εκφράζεται ο λαός».