«Τζίφος» για Καρέλη

574CE1ED2C2A987530613C5D831888FCΆγνωστος είναι στον Νίκο Καρέλη ο Ιταλός μάνατζερ, Τζιανλούκα Τίτσι, ο οποίος συστήθηκε ως εκπρόσωπος του, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον δύο ομάδων για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού.

Διαψεύδεται από την πλευρά του Νίκου Καρέλη πως τον εκπροσωπεί ο Τζιανλούκα Τίτσι ο οποίος έκανε χθες δηλώσεις ως μάνατζερ του 22χρονου επιθετικού. Ο συγκεκριμένος ατζέντης είχε τονίσει ότι δύο σύλλογοι από την πατρίδα του ενδιαφέρονται για τον παίκτη των «πράσινων» και πως σύντομα θα κινηθούν επίσημα για να τον κάνουν δικό τους, αλλά τελικά… δεν ισχύει τίποτα από όσα είπε.

Στο δημοσίευμα γινόταν αναφορά για «βολιδοσκόπηση» των Κάλιαρι και Ουντζινέζε. Ο Καρέλης έχει 26 συμμετοχές με 5 γκολ στη φετινή Superleague και 2 τέρματα σε έξι εμφανίσεις στο Κύπελλο.

«Προφανώς και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα ονόματα των συλλόγων που ενδιαφέρονται, όμως είμαι σε θέση να αποκαλύψω ότι είναι περισσότερες από δύο. Γεγονός είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν θα είχε αντίρρηση σε μια μετακίνηση αφού αυτήν την περίοδο το ταμείο της ομάδας δεν ευημερούν. Θα είναι μια καλή συμφωνία τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για την ομάδα που θα τον αποκτήσει αφού ο νεαρός διαθέτει ταλέντο, αποφασιστικότητα και τη διάθεση να διακριθεί στο ιταλικό πρωτάθλημα» ήταν τα λόγια του Τίτσι.