Τσίπρας – Μεϊμαράκης… κουτούλησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

CACHE_620X620_1_1262556Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το Ηράκλειο μετά τη διήμερη περιοδεία του στην δυτική Κρήτη και ο πρόεδρος της ΝΔ έφθανε στο αεροδρόμιο Ν.Καζαντζάκης για τη δική του διήμερη περιοδεία στο νησί.

Η συνάντηση δεν θα γινόταν… τυχαία, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στην αίθουσα αναχωρήσεων, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα επιβιβαζόταν απευθείας από την πίστα για να αναχωρήσει προς το Λασίθι.

Ωστόσο κάποιοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΝΔ ότι ο Α.Τσίπρας βρίσκεται στην αίθουσα αναχωρήσεων και ο Β.Μεϊμαράκης πήρε την πρωτοβουλία να πάει να χαιρετήσει τον αντίπαλο του!

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας με τον Αλεξη Τσίπρα τόνισε ότι καθώς είναι Κρητικός, η παράδοση της φιλοξενίας επιβάλλει να τον χαιρετήσει και στην συνέχεια είχαν μια συζήτηση σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ανταλάσσοντας φιλοφρονήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και για την κρητική φιλοξενία εν γένει, λέγοντας στον Β.Μεϊμαράκη ότι κατά τη διάρκεια της διήμερης παραμονής του «με τρέλαναν στις ρακές», προκαλώντας το γέλιο του προέδρου της ΝΔ.  Στη συνέχεια οι δύο άνδρες είχαν σύντομη συνομιλία.

Παρόντες στη συνάντηση στελέχη και βουλευτές και από τα δύο κόμματα, που συνόδευαν τους αρχηγούς.  Ο κ. Μεϊμαράκης δεν θέλησε, παρότι ερωτήθηκε σχετικά από το neakriti.gr, να αναφέρει τι ειπώθηκε μεταξύ αυτού και του κ. Τσίπρα όταν σταμάτησαν οι εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις.

Πηγή: http://www.neakriti.gr