Τρίπολη στις 24/9, Λεωφόρο το ‘13

Η αναζήτηση έδρας από πλευράς Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, φαίνεται πως οδηγεί στην Τρίπολη.

Στις αρχικές σκέψεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού», ήταν η Λεωφόρος, ωστόσο είναι απαραίτητο να γίνουν πρώτα ορισμένες εργασίες, όπως η αλλαγή χλοοτάπητα, ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνα επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Ως τώρα, θυμίζουμε, το γήπεδο χρησιμοποιεί για τις εντός έδρας αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Κ-21 ομάδα των «πρασίνων».

Επομένως, το εγχείρημα της άμεσης και μόνιμης επιστροφής στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αναβάλλεται τουλάχιστον έως το 2013 και την έναρξη του Β’ γύρου του πρωταθλήματος.

Οι άλλες λύσεις για το ματς στις 24/9 με τους Περιστεριώτες είναι το γήπεδο της Τρίπολης, της Λειβαδιάς και το Παμπελοποννησιακό. Ύστερα από τις συζητήσεις τους με τους υπεύθυνους των ομάδων που τα χρησιμοποιούν, «πράσινοι» φαίνεται πως καταλήγουν σε εκείνο του Αστέρα Τρίπολης, καθώς το χορτάρι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η ομάδα του Αστέρα τέλος, διαμήνυσε στον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να του παραχωρήσει το γήπεδο.