Τους «έπιασαν» να αντιγράφουν έχοντας «κοριούς» στα κασκόλ τους

Με έναν… «διαφορετικό» τρόπο αποπειράθηκαν να περάσουν τρεις φοιτητές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τα μαθήματα των εξετάσεων.

Φοιτητές, απόφοιτοι πανεπιστημιακών τμημάτων, έδιναν κατατακτήριες εξετάσεις για τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ, στο μάθημα Εισαγωγή στην Επιστήμη του Δικαίου και οι τρεις τους πήγαν να δώσουν εξετάσεις με τη βοήθεια «κοριών», τους οποίους έκρυψαν στα κασκόλ και στα φουλάρια τους!

Σύμφωνα με το star.gr, πρόκειται για δύο κοπέλες και ένα νεαρό, οι οποίοι είχαν κρύψει μάλιστα τελευταίας τεχνολογίας κοριούς – «ψείρες» εξαιρετικά μικρές και ευαίσθητες στους ήχους στα κασκόλ τους και στο αυτί τους είχαν υπερσύγχρονα ακουστικά που δεν φαίνονταν.

Οι τρεις τους πιάστηκαν στα «πράσα», όμως οι πηγές τους… που βρίσκονταν στην άλλη πλευρά του ακουστικού δεν εντοπίστηκαν.

Τα γραπτά τους κατασχέθηκαν, ενώ οι φοιτητές αποβλήθηκαν από τις εξετάσεις και ενδεχομένως να μην μπορέσουν να ξαναδώσουν κατατακτήριες στη Νομική.

Επιπλέον θα συγκληθεί η συνέλευση του τμήματος για τις περαιτέρω ενέργειες και θα υποβληθεί σχετική αναφορά για το περιστατικό στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.