Τορτελίνια

τορτελίνιαΥλικά
1/2 κιλό τορτελίνια (1 πακέτο)

1/2 κούπα λάδι

2 κούπες νερό

7 σκελίδες σκόρδο

μαύρες ελιές σε κομματάκια

2 μεγάλες ντομάτες τριμμένες

2 κουταλιές βασιλικό

1/2 κούπα παρμεζάνα

Εκτέλεση
Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι, τις ελιές, τις ντομάτες, το βασιλικό, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και το νερό και τα βράζουμε. Βάζουμε τα τορτελίνια σ’ ένα μπολ και τα καταβρέχουμε ώστε να μαλακώσουν. Μόλις βράσει η σάλτσα, ρίχνουμε μέσα τα τορτελίνια, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμε στο γκιουβέτσι. Βάζουμε το γκιουβέτσι στο φούρνο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, μέχρι να μαλακώσουν τα τορτελίνια.

Πηγή—> vefashouse.gr