Το νέο S90 από τον όμιλο Σαρακάκη

Το νέο S90 από τον όμιλο Σαρακάκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση η παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα του νέου Volvo S90, από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη, επίσημου διανομέα των επιβατικών αυτοκινήτων Volvo. Το S90 αποτελεί ένα μοντέλο-επιτομή στην πολυτέλεια, με εντυπωσιακό σουηδικό design, καινοτόμες τεχνολογίες και κορυφαίες επιδόσεις.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Σαρακάκη, κ. Ιωάννης Σαρακάκης στην ομιλία του δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για το πρωτοποριακό S90 και απόλυτα πεπεισμένοι ότι θα καταλάβει την 1η θέση των πωλήσεων στα premium sedan, συνεχίζοντας επάξια την επιτυχία που ήδη καταγράφει το XC90, το κορυφαίο SUV της μάρκας. Tέλος, είμαστε βέβαιοι και δεσμευόμαστε γι’ αυτό, ότι οι πελάτες που θα μας τιμήσουν, από το αίτημα μια αρχικής παρουσίασης, την παραγγελία του εξατομικευμένου τους S90 και που θα μας το εμπιστευτούν για τη συντήρησή του, θα απολαύσουν υπηρεσίες αντάξιες των υψηλών προσδοκιών τους από μία εταιρεία που έχει περισσότερο από κάθε άλλη συνδέσει το όνομά της με τη φιλοσοφία και τις αξίες της Volvo για 65 και πλέον έτη.»

Στη συνέχεια της εκδήλωσης το λόγο πήρε η Πρέσβης της Σουηδίας στην Ελλάδα, κυρία Charlotte Wrangberg η οποία στην ομιλία της δήλωσε: «Το νέο S90 αποτελεί απόδειξη της καταπληκτικής μεταμόρφωσης της Volvo σε μία μάρκα που αναμφίβολα θεωρείται επίσημα πλέον μέλος της premium league – και ήρθε για να μείνει.

Θα ήθελα επίσης με την ευκαιρία να πω κάτι για το Σουηδικό επιχειρηματικό κλάδο γενικά. Σήμερα η Σουηδία έχει περισσότερες πολυεθνικές ανά κάτοικο ενδεχομένως από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο. Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζετε πολλές μεγάλες Σουηδικές εταιρείες. Αλλά πέραν αυτού, έχουμε και μία σπουδαία δημιουργική βιομηχανία σε τομείς όπως σχεδίαση, μουσική, παιχνίδια, κινηματογράφος, μόδα κλπ. Πολλές από αυτές τις εταιρείες ανήκουν στο μικρομεσαίο κλάδο. Η Volvo αποτελεί τμήμα όλου αυτού του περιβάλλοντος και το αυτοκίνητο που παρουσιάζεται εδώ σήμερα το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Η Volvo δημιουργήθηκε από τη Σουηδία και τους ανθρώπους της. Με κάθε τρόπο, η Volvo είναι ένας θαυμάσιος πρεσβευτής για τη Σουηδία».

volvoals1

volvoals2

Πηγή: http://www.newsbeast.gr