Το μυαλό του μόνο στο γήπεδο

melisanidisΗ κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας απασχολεί σε καθημερινή βάση τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά να κάνει όλα τα βήματα που χρειάζονται για να γίνει το όνειρο χιλιάδων οπαδών της ομάδας πραγματικότητα.
Η προχθεσινή Γενική Συνέλευση της «Δικέφαλος 1924» για την ΑΜΚ ύψους 30 εκατ. ευρώ ήταν το πρώτο βήμα για αυτό το μεγάλο έργο, στο οποίο θα υπάρξουν αρκετοί «συμπαίκτες» για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
Αυτήν τη στιγμή επικρατεί η αισιοδοξία ότι το ποσό θα καλυφθεί, αφού όλοι πιστεύουν στην παρουσία του «τίγρη». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας είναι διατεθειμένος να καλύψει όποιο ποσό χρειαστεί στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Δεν υπήρχε, βεβαίως, κάποια αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Μελισσανίδη, όμως θέλει εμπράκτως να αποδείξει ότι θα είναι μπροστάρης για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» στην ιστορική έδρα της ΑΕΚ.
Εν τω μεταξύ, η ίδια πηγή ισχυρίζεται πως ο «τίγρης» στην προχθεσινή Γ.Σ. ενημέρωσε ότι όλα δείχνουν πως το θέμα της χωρητικότητας του γηπέδου «κλειδώνει» στις 33.000 θέσεις.