Το εγέρθητω του Καραμανλή στους δημοσιογράφους.

«Εσείς γιατί δεν σηκωθήκατε; Άντε μη σας πω κανένα… εγέρθητω», είπε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Καραμανλής την ώρα που έμπαινε μέσα στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Καραμανλής, φυσικά αστειευόμενος στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, προσπάθησε να ελαφρύνει τη βαριά ατμόσφαιρα των ημερών.

Άλλωστε τα σενάρια, που κάνουν λόγο για επιστροφή του ώστε να ενωθεί η παράταξη, πληθαίνουν, ενώ κατά την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην ΚΟ του κόμματος την Παρασκευή, οι βουλευτές «σκοτώθηκαν» να του σφίξουν το χέρι και να τον χαιρετίσουν. Όπως αναφέρει η «Δημοκρατία του Σαββάτου», ο Καραμανλής όταν χτύπησε το κινητό του κάποια στιγμή, είπε «δεν είμαι εδώ για κανέναν», ωστόσο το καλύτερο το φύλαγε για την είσοδο του Αντώνη Σαμαρά.

Όταν μπήκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, οι βουλευτές σηκώθηκαν όρθιοι, ωστόσο τρεις κοινοβουλευτικοί συντάκτες παρέμειναν στη θέση τους. Υπενθυμίζουμε ότι αυτό το παράγγελμα κλήθηκαν να εκτελέσουν δημοσιογράφοι κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, κ.Μιχαλολιάκου. Όσοι αρνήθηκαν, εκδιώχθηκαν από την αίθουσα.