Την Παρασκευή η δίκη για τα «στημένα»

psomiadisΓια την Παρασκευή (27/9) διεκόπη η εκδίκαση της υπόθεσης των «στημένων» αγώνων, έπειτα από σχετικό αίτημα του δικηγόρου του Μάκη Ψωμιάδη.
Έπειτα από 27 μήνες ερευνών και ανακρίσεων, την Δευτέρα (23/9) ορίστηκε να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης των «στημένων» αγώνων στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Ωστόσο, ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη ζήτησε αναβολή της υπόθεσης με την αιτιολογία ότι απουσιάζουν οι συνήγοροι, οι οποίοι παρίστανται στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου.
Από την πλευρά του ο εισαγγελέας επέμεινε να γίνει κανονικά η εκδίκαση της υπόθεσης καθώς συμπληρώνονται 18 μήνες από την προφυλάκιση του Μάκη Ψωμιάδη. Το δικαστήριο διέκοψε την διαδικασία προκειμένου να αποφασίσει για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα του δικηγόρου του Ψωμιάδη ή του εισαγγελέα.
Τελικά έπειτα από λίγο αποφασίστηκε από το δικαστήριο η διαδικασία της υπόθεσης των «στημένων αγώνων να διακοπεί για σήμερα και να συνεχιστεί την Παρασκευή (27/9) προκειμένου να παρίστανται και οι συνήγοροι του Μάκη Ψωμιάδη.
Εκτός από τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ και της Καβάλας, στο εδώλιο θα καθίσουν σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών οι Σταύρος Ψωμιάδης, Γιάννης Παπακώστας, Κώστας Ριαβόγλου, Θωμάς Μητρόπουλος, Γιώργος Χριστοβασίλης, Βαγγέλης Αγγελής, Διονύσης Κωτούλας, Περικλής Αμανατίδης, Δημήτρης Δημητρίου και Γιώργος Χαβενετίδης.