Θεοδωράκης: Μια εγκληματική οργάνωση δεν πρέπει να γίνει τρίτη δύναμη

01B60C3A8D8D45E12FEEDAB1A3F1339B

«Το Ποτάμι είναι μια τίμια και καθαρή πρόταση»

Μήνυμα προς τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους να μην επιτρέψουν να αναδειχθεί τρίτη δύναμη μια εγκληματική οργάνωση, έστειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον επίλογο της προεκλογικής εκστρατείας του Ποταμιού κατά τη διάρκεια δημόσιου διαλόγου που είχε με τους πολίτες το βράδυ της Παρασκευής.

«Το Ποτάμι είναι μια τίμια και καθαρή πρόταση» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού τονίζοντας ότι «θα πρέπει η χώρα να έχει ως τρίτη επιλογή μια ευρωπαϊκή και δημοκρατική δύναμη».

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε ένα κόμμα που βάζει δυναμίτη στα θεμέλια της Δημοκρατίας να ξεπεράσει το Ποτάμι» πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι «θα είναι ένα πολύ κακό μήνυμα προς την ελληνική κοινωνία, αλλά και την Ευρώπη, εάν ανακηρυχτεί τρίτη δύναμη μια οργάνωση που κατηγορείται για πολλές, μικρές και μεγάλες, εγκληματικές ενέργειες».

Απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών για τη πιθανότητα να είναι στη τέταρτη θέση το κόμμα του, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε χαρακτηριστικά: «Εμείς πιστεύουμε στο σήμερα και δεν θέλουμε την τέταρτη θέση, όχι επειδή είμαστε ψωνισμένοι, αλλά επειδή δεν θα μπορέσουμε να παίξουμε το ρόλο που θέλει αυτή τη στιγμή η κοινωνία. Οι δημοσκοπήσεις το λένε καθαρά, το 55% του κόσμου θέλει αυτή τη στιγμή το Ποτάμι συμμέτοχο στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα, ως τρίτη δύναμη της χώρας και εμείς δεν θέλουμε να αναβάλουμε αυτή τη στιγμή.