Τελειώνει το… μαρτύριο

02b311d07e7a50fa7a73c91ef3c7f114_LΑυτό που βλέπουμε δεν είναι ποδόσφαιρο από την Εθνική Ελλάδας που κοντεύει προς το τέλος των προκριματικών με τον θετικό για τα δεδομένα της βαθμό χωρίς τέρματα απέναντι στη Ρουμανία.

Πονάνε τα μάτια μας σε κάθε παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας πλέον. Ίσως πρέπει να αποδεχτούμε πως αυτή η ομάδα θα χρειαστεί ένα ολικό λίφτινγκ για να μπορέσει να διεκδικήσει ξανά πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το ισόπαλο 0-0 απέναντι στη Ρουμανία ως αποτέλεσμα και μόνο μπορεί να χαρακτηριστεί θετικό. Το γεγονός όμως, πως έκλεισε με μόλις δύο τελικές προσπάθειες και η πρώτη από αυτές να έρχεται στο 65’ την ώρα που οι Ρουμάνοι είχαν 17, σίγουρα προκαλεί προβληματισμό.

Με τους Τζιόλη και Σάμαρη να αδυνατούν να δημιουργήσουν παιχνίδι στο κέντρο, η Ελλάδα ήταν απίστευτα ακίνδυνη και δεν πρόκειται να έβαζε γκολ ακόμα και αν έπαιζε για ολόκληρες ημέρες.

Οι Ρουμάνοι επίσης έδειχναν ανίκανοι να φτιάξουν κάτι σημαντικό με τον Καρνέζη να επεμβαίνει όποτε χρειάζεται και να κρατάει το μηδέν στην άμυνά του.

Πλέον το ενδιαφέρον πηγαίνει στα επόμενα παιχνίδια με Βόρειο Ιρλανδία και Ουγγαρία όπου στόχος θα πρέπει να είναι οι νίκες που θα χτίσουν ψυχολογία ενόψει των επερχόμενων προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας για το 2018.

Πηγή: http://www.onsports.gr