«Τέλειωσε» τον Κατσουράνη ο Αλαφούζος!

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ότι ο Κώστας Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, μίλησε στους ποδοσφαιριστές και ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Κώστα Κατσουράνη, ξεκαθαρίζοντας ότι πρόκειται για απόφαση της διοίκησης, η οποία ήταν δυσαρεστημένη με την απόδοση και τη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά τα λόγια του κ. Αλαφούζου:

«Καταρχήν θέλω να σας πω ότι σήμερα έφυγε ο κύριος Κατσουράνης από την ομάδα. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση, πιθανότατα από κοινού. Ήταν μια απόφαση της διοίκησης που πάρθηκε αργά το βράδυ και ουδείς άλλος τη γνώριζε. Έχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε.

Μέχρι τώρα υπάρχουν δύο Παναθηναϊκοί. Ένας με τη Μάδεργουελ και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάλαγα και ένας ακόμη των υπολοίπων αγώνων που μας απογοήτευσε. Δεν θέλω να αισθάνεστε άγχος για τα αποτελέσματα. Θα είμαστε δίπλα σας. Πριν μια εβδομάδα είπα ότι είστε απλήρωτοι και το έκανα για να μοιραστώ το βάρος της ευθύνης και να σας δείξω ότι εμπράκτως συμμερίζομαι και αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει στην ομάδα. Είστε όλοι σας καλοί παίκτες, παίξτε το ποδόσφαιρο σας και μέσα στον ορίζοντα που έχουμε θέσει θα γίνουμε και πάλι μεγάλη ομάδα. Σε 2-3 χρόνια θα είμαστε ξανά αυτοί που θέλουμε»..