Συνέχεια στην κόντρα δίνει ο Παναγιώτης Ρήγας

0B8B9973E017AC8E7DC0DAAAAB7FA78EΩς το κοριτσάκι με τα σπίρτα, εμφανίζεται ο Γιάννης Ραγκούσης σύμφωνα με ότι ανέφερε το μέλος της Προανακριτικής Επιτροπής Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξη του στον Alpha 9,84.

«Ο καθένας πλέον έρχεται και τοποθετείται για τη λίστα Λαγκάρντ με βάση τις σκοπιμότητες, είναι φανερό ότι ο κ. Ραγκούσης θέλησε να αξιοποιήσει τη χθεσινή του παρουσία για να κάνει πολιτικές αξιολογήσεις» δηλώνει και συνεχίζει πως «ήταν ο συντονιστής του κυβερνητικού έργου και εμφανίζεται ως το κοριτσάκι με τα σπίρτα, οργισμένος που δεν προχώρησαν στην αξιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ… Ξεπερνάει κάθε όριο θράσους, προκλητικότητας και ύβρεως».

Ακόμα ο κ. Ρήγας ανέφερε πως «δεν ήταν μια αυθόρμητη ενέργεια αλλά μια μεθοδευμένη πράξη να πλήξει το ΠΑΣΟΚ που τον ανέδειξε και τον στήριξε και φυσικά να πλήξει και τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ». Επείσης δήλωσε πως τον ενόχλησε γιατί ένα πολιτικό πρόσωπο, με το οποίο δεν είχα ποτέ πολιτική αντιπαράθεση, έρχεται και λέει αυτά… χρησιμοποίησε πολλές φορές τη λέξη οργή και αγανάκτηση… εγώ να δείτε πόσες φορές ένιωσα έτσι».

Ο κ. Ρήγας ανεφέρετε στην κατάθεση που έδωσε ο πρώην Υπουργός, όπου στοχοποίησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ως φταίχτη στην Λίστα Λαγκάρντ, ώσπου το μέλος της επιτροπής και ο Γιάννης Ραγκούσης  διαπληκτιστικαν.