Στη Θεσσαλονίκη ένα απο τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο

cfor_1l

Το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Costa Pacifica έφτασε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στις 08.00 από την Κωνσταντινούπολη και θα αναχωρήσει στις 18.00 το απόγευμα για το Βόλο.

Οι 3.800 -κυρίως Ευρωπαίοι- επιβάτες που μεταφέρει ήδη παίρνουν μια πρώτη γεύση από την πόλη. Γι αυτό άλλωστε βρίσκονταν στο λιμάνι από νωρίς 20 λεωφορεία, προκειμένου να ξεναγήσουν τους τουρίστες στη “Νύφη του Θερμαϊκού”.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχου μεγέθους κρουαζιερόπλοιο, έχει χρόνια να έρθει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ύστερα από την επεισοδιακή αποχώρηση του κολοσσιαίου κρουαζιερόπλοιου «Navigator of the Seas» της Royal Caribenan cruises.

Αυτή τη φορά τα πράγματα κυλούν ομαλά και όπως υπογράμμισε ο ναυτικός πράκτορας, Βίκος Παλαντζιάν: «Ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην αποτύχουμε πάλι, γιατί η κρουαζιέρα στη Θεσσαλονίκη πάει κάθε χρόνο και χειρότερα και εάν δεν την βοηθήσουμε, δεν αποκλείεται και να σβήσει»

Στην συνέχεια κάλεσε τους αρμόδιους στο λιμάνι να είναι ιδιαίτερα γρήγοροι και εξυπηρετικοί, ώστε το κρουαζιερόπλοιο «να μας ξανάρθει».