«Σπιτική πίτσα – Ριγκατόνι με γεύση πίτσα»

πίτσαΥλικά για ένα ταψί:
400 γρμ αλεύρι σκληρό
1 φακελάκι μαγιά
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. ζάχαρη
λίγο ελαιόλαδο
1 ποτήρι χλιαρό νερό
Για τη σάλτσα ντομάτας:
4 ώριμες ντομάτες
λίγο αλάτι
λίγη ζάχαρη

200 γρμ μπριζόλα καπνιστή
500 γρμ μοτσαρέλα
150 γρμ κίτρινο τυρί
4 πράσινες πιπεριές
500 γρμ μανιτάρια
300 γρμ ελιές
λίγη φρέσκια ρόκα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης σε ένα λεκανάκι και την αφήνουμε να φουσκώσει για 20 λεπτά.Τρίβούμε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις βράζουμε για 10 λεπτά μαζί με τη ζάχαρη και το αλάτι.Χώρίζουμε τη ζύμη στα δύο και την ανοίγουμε με ένα πλάστη σε δύο δίσκους.Βάζουμε πάνω σε κάθε πίτσα την σάλτσα ντομάτας και κάνουμε συνδυασμούς με τα υλικά.
Ψήνουμε τις πίτσες στους 220 βαθμούς για 20 λεπτά.

Την σάλτσα για τα ριγκατόνι την κάνει με τα ίδια υλικά.

Πηγή —> sintagoulis.gr