Συνεδριάζει η ΝΔ με φόντο τον Τσίπρα στο Παρίσι.

Συνεδριάζει σήμερα μετά την προγραμματισμένη συνάντηση στις 11 το πρωί του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος του κόμματος έχει ζητήσει τη συγκρότηση ενός κεντροδεξιού μετώπου μετά το αποτέλεσμα των εκλογών 2012 και έτσι αναμένεται σήμερα στο πλαίσδιο αυτό να ενταθούν και οι συζητήσεις για την αποτίμηση του.

Σα να μη φτάνει όλο αυτό, σκληρή κριτική σε συμβούλους του  Σαμαρά άσκησε η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα ανακοινώνοντας ότι «αν κάποιος εξ αυτών αισθάνεται ότι έχει ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα οφείλει να την αναλάβει εμπράκτως».

Από την άλλη μεριά σε ό,τι αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, προγραμματισμένη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Παρίσι με πρωταγωνιστές τον  αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και τον πρώην υποψήφιο της γαλλικής ριζοσπαστικής αριστεράς, Ζαν-Λικ Μελανσόν.

Ο Πιερ Λοράν, πρόεδρος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς (PGE), και ο Ζαν-Λικ Μελανσόν θα συναντήσουν τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι επίσης αντιπρόεδρος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς και θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στις 12.00 ώρα Ελλάδας.

«Την επομένη των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα, θα εξετάσουν μαζί την κατάσταση στην Ελλάδα και το μέλλον της Ευρώπης» διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του μετώπου της αριστεράς.