Συκωταριά

sykotaria 018.jpgaΥλικά
Νεφρά

Συκωτάκια από αρνάκι γάλακτος

Καρδιές αρνίσιες

Σπαράγγια φρέσκα ψιλοκομμένα

Μακαρόνια διάφορα φιογκάκια

Κρέμα γάλακτος

Κεφαλοτύρι τριμμένο

Ελαιόλαδο

Μαργαρίνη

΄Ασπρο κρασί ή κονιάκ

Πολύχρωμες πιπεριές

Ρίγανη

Λεμόνι

Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σωτάρουμε σε λίγο βούτυρο. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και λίγη κρέμα γάλακτος. Ρίχνουμε και τα σπαράγγια, αφού τα έχουμε πρώτα βράσει και το κεφαλοτύρι και τα βάζουμε σε μια πιατέλα. Σε ένα μπολ, βάζουμε τα νεφρά, τις καρδιές και τα συκωτάκια, προσθέτουμε ρίγανη, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε. Τα ρίχνουμε όλα σε δυνατή φωτιά με λίγο ακόμα ελαιόλαδο. Τα αφήνουμε να πιάσουν κρούστα από τη μια πλευρά και μετά τα γυρνάμε από την άλλη μεριά. Στη συνέχεια τα σβήνουμε με λίγο κονιάκ. Ψιλοκόβουμε και τις πιπεριές, τις τηγανίζουμε σε άλλο κατσαρολάκι και τις ρίχνουμε επάνω στη συκωταριά, πριν σερβίρουμε.

Πηγή —> vefashouse.gr