Σήμερα οι Prodigy στη Θεσσαλονίκη

 

«We are here to give you a fucking reason to party» («Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε έναν πολύ καλό λόγο για πάρτι» ελληνιστί) δήλωσαν οι Prodigy χαιρετίζοντας τις δεκάδες χιλιάδες των fans στην τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα (τον περασμένο Ιουλίου στο Rockwave).

Και η μπάντα, απ΄ όσο φαίνεται, τηρεί τις υποσχέσεις της.

Tην Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο Παλαί Ντε Σπορ, θα ανεβούν στη σκηνή με το σύνθημα «World’s On Fire». Οι Prodigy θα παίξουν για το κοινό της Βόρειας Ελλάδας όλα τα αγαπημένα τους τραγούδια («Breathe», «Voodoo People», «Poison», «Omen», «Invaders Must Die», «Smack My Bitch Up», «Take Me to the Hospital», «Firestarter»), αλλά και τραγούδια από το καινούργιο άλμπουμ που ετοιμάζουν με τίτλο «Jetfighter».

Το συγκρότημα κλείνει φέτος τα είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ «Experience» και επιστρέφει για μια ακόμα συναυλία από εκείνες που έχουν ατσαλώσει τη σχέση του με την Ελλάδα. Ο Λίαμ Χάουλετ έχει δηλώσει για το ελληνικό κοινό: «ξαφνικά «πεινάς» για κάτι τέτοια… Βυθίζεσαι και εσύ στον παλμό ….κατεβαίνεις από τη σκηνή, που από κάτω βρίσκεται το ελληνικό κοινό και απλώς είσαι εμπνευσμένος να συνθέσεις κάτι…»
H συναυλία θα δοθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον (Παλαί Ντε Σπορ).

Προπώληση εισιτηρίων: Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 28 ευρώ. Μετά την εξάντλησή τους τα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: Θεσσαλονίκη: MUSICLAND, Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264 880 , STEREODISC Αριστοτέλους 4, τηλ.: 2310 262 912 . Αθήνα: TICKETHOUSE Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς ), τηλ.: 210 3608 366 , www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr