Ραντεβού με τον ΥΠΕΚΑ ο Μελισσανίδης

melissanidisΜε τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη θα συναντηθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου να επισπευσθούν οι όποιες διαδικασίες αφορούν το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και φυσικά αφορούν το αρμόδιο υπουργείο όπως είναι λογικό.
«Την Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη, για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Παρόντες επίσης θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος και Θανάσης Κυρατσούς. Η συνάντηση θα γίνει στο Υπουργείο», υπογραμμίζει η σχετική ενημέρωση της ΑΕΚ.
Το ραντεβού μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη που θα γίνει αύριο και στο οποίο θα είναι παρόντες οι κ.κ. Ανδριόπουλος και Κυρατσούς γίνεται με σκοπό να τρέξουν όλα τα ζητήματα που αφορούν τις ρυθμίσεις που απαιτούνται και αφορούν το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και θα βοηθήσουν στην άμεση έναρξη των εργασιών της ανέγερσης του «Ναού» στην έκταση που υπήρχε το «Νίκος Γκούμας».