Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Ορλάντο Σα

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Ορλάντο Σα

Πλησιάζει σε Σα η ΑΕΚ. Αυξήθηκαν σημαντικά οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι άμεσα θα υπάρξει οριστική -και θετική- κατάληξη. Από χθες έχει γίνει γνωστό ότι ο παίκτης και η Ένωση είναι κοντά σε συμφωνία.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ», οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καλυφθεί επί της ουσίας οι απαιτήσεις της Ρέντινγκ που έχει τα δικαιώματα του 28χρονου επιθετικού και εκτιμάται ότι έως τη Δευτέρα θα υπάρξουν νεότερα νέα.

Πάντως, η ΑΕΚ δεν «παίζει» μόνη της, υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του εξωτερικού. Αλλά εφόσον τα έχει βρει ο ελληνικός σύλλογος με τον αγγλικό και έχει δώσει σχεδόν τα χέρια με τον παίκτη, μοιάζει να έχει προβάδισμα.

Φαίνεται πως αν τελικά υπάρξει συμφωνία θα έρθει με ένα χρηματικό ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για τον παίκτη και περίπου 800.000 συν ποσοστό μεταπώλησης για τη Ρέντινγκ, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Υπάρχουν και άλλοι επιθετικοί στη λίστα, στους οποίους θα στραφεί η ΑΕΚ σε περίπτωση που δεν υπάρξει οριστική κατάληξη με τον Σα. Πρόκειται για τον Ραμίρο Κόστα και τον Νταβίντ Μπαράλ, που θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο μόνο αν «χαλάσει» του Πορτογάλου.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr