«Πρώτα η Ευρώπη»

Τους στόχους του Ατρομήτου, για τη νέα αγωνιστική σεζόν, οριοθέτησε την Τετάρτη (27/6), ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, από τον πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό.

Αρχικά, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, δήλωσε:

«Ο κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είμαστε σίγουροι ότι θα σταθεροποιήσουμε την ομάδα μας και ελπίζω να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να είμαστε πιο τυχεροί στην Ευρώπη, από το 2006, που κληρωθήκαμε με τη Σεβίλλη. Έχω μια γνωριμία ετών με τον κ. Μπάγεβιτς, γι’ αυτό και ήταν εύκολο και γρήγορο να συνεργαστούμε. Η παρουσία του λαμπρύνει το σύλλογο.

Δεν μου αρέσει να λέω πολλά, ούτε θέλω να υποσχεθώ πολλά, παρά μόνο δουλειά. Το στοίχημα μας είναι να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία και να έχουμε μια βιώσιμη ομάδα. Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει και το ποδόσφαιρο. Ο Ατρόμητος, όμως, είναι από τις πρώτες ομάδες που πήρε αδειοδότηση για την Ελλάδα και την Ευρώπη», ήταν τα λόια του κ. Σπανού.

Εν συνεχεία, το λόγο πήρε ο «Ντούσκο», ο οποίος, τόνισε:

«Σας ευχαριστώ που είστε εδώ και είναι χαρά μου που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ομάδα έχει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια και πολύ καλές συνθήκες εργασίας. Πρώτος στόχος είναι να πάμε καλύτερα στην Ευρώπη και φυσικά στόχος είναι και το Κύπελλο, αλλά και η τετράδα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα έπαιξε δύο συνεχόμενες φορές σε τελικό Κυπέλλου. Θέλουμε πάνω από όλα η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Όταν δουλεύω, προσπαθώ για το καλύτερο. Το θέμα δεν είναι να πετύχει ο Μπάγεβιτς, αλλά ο Ατρόμητος. Με τη δουλειά μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί που θέλουμε όλοι. Πάντα δουλεύω με σοβαρότητα.

Αν μπορούμε να πάμε ψηλά, γιατί να μην το κάνουμε; Όπου κι αν ήμουν πάντα ήθελα να πάω ψηλά. Θέλω να πάμε εκεί, όπου δεν πιστεύουν ότι μπορούμε να πάμε!

Είναι νωρίς για τον τελικό Κυπέλλου και δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο σοβαροί».