Πολλά τα «κουρέματα» στον Παναθηναϊκό

Η απόφαση για «κούρεμα» των υψηλών συμβολαίων, στον Παναθηναϊκό, έχει ήδη ληφθεί, εδώ και καιρό, και το μόνο που μένει είναι να τεθεί σε εφαργμογή το σχετικό πλάνο.

Μερικοί από του πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες των «πράσινων», εφόσον παραμείνουν στην Παιανία, θα δουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, αισθητά μειωμένους, αφού αυτή είναι η πολιτική που θα εφαρμόσει η διοίκηση, προκειμένου να καταστεί βιώσιμη.

Εξαίρεση αποετελεί ο Λέτο, το ύψος συμβολαίου του οποίου, θα εξαρτηθεί, από το εάν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Εάν αγωνιστεί χωρίς προηγουμένως να έχει καθίσει στο χειρουργικό κρεβάτι, τότε ο Αργεντίνος, θα λάβει κανονικά το ποσό του 1,1 εκατ. ευρώ, που είχε συμφωνήσει. Αν, όμως, υποβληθεί σε εγχείρηση, θα του προταθεί «γενναία» μείωση των αποδοχών.

Οσον αφορά τον Κατσουράνη, το μέλλον του Έλληνα μέσου είναι αμφίβολο, καθώς το συμβόλαιο των 700 χιλιάδων ευρώ είναι δυσβάσταχτο για την ΠΑΕ, ενώ από τα μπόνους που έχουν προβλεφθεί, μπορεί να γίνει πλουσιότερος κατά 800.000 ευρώ επιπλέον.

Οι διοικούντες θα του προτείνουν γενναία μείωση, επίσης, αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουν τις προθέσεις του παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στο Εuro.

Η περίπτωση του Γιώργου Καραγκούνη, είναι σχετικά διαφορετική, καθώς στον αρχηγό της Εθνικής, θα προταθεί ένα ποσό, περίπου 200.000 ευρώ, το οποίο, οι άνθρωποι των «πράσινων», έχουν χαρακτηρίσει «συμβολικό», προκειμένου να τιμήσουν την προσφορά του στο σύλλογο.

Ακόμα, θεωρείται δεδομένο πως πρόταση για μείωση των αποδοχών τους, θα δεχθούν οι Σεριέγκι, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλος.