Πολίτης κατήγγειλε ελεγκτή του μετρό για επίθεση

2910131036Έναν ελεγκτή του μετρό κατήγγειλε πολίτης για επίθεση.
Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν όταν η Φωτεινή Μερκούρη ξεκίνησε από το σπίτι της στα Πατήσια για να πάρει το Μετρό από το σταθμό Αττική και να πάει στο Περιστέρι όπου δουλεύει.

Η κ. Μερκούρη χτύπησε το εισιτήριο της αλλά όταν μπήκαν οι ελεγκτές, όπως καταγγέλλει η ίδια, ο πρώτος από τους ελεγκτές είπε πως το είχε «χτυπήσει» εδώ και 15 μέρες, ο δεύτερος ότι «χτυπήθηκε» στη 1.00 και ο τρίτος πως είναι εισιτήριο λεωφορείου.
«Είναι πρωτοφανές ότι αυτή η κυρία κάλεσε τον άνδρα της να «καθαρίσει»! Δεν της έκοψαν κλήση, απλά της είπαν να προσέχει την επόμενη φορά» υποστηρίζει η ΣΤΑΣΥ
«Σας ορκίζομαι ότι το χτύπησα τώρα» είπε η γυναίκα για να πάρει την απάντηση «πήγαινε χτύπα άλλο». «Με 500 ευρώ δουλεύω» είπε εκείνη κι αρνήθηκε να ακυρώσει και δεύτερο εισιτήριο.
Η κα Μερκούρη έπαθε κρίση πανικού και όταν ενημέρωσε για την κατάστασή της, οι ελεγκτές δε συγκινήθηκαν. «Τι με νοιάζει αν είσαι τρελή; Κι εγώ τρελός με χαρτί γιατρού είμαι» της είπε ο ένας από αυτούς.

Σύμφωνα με την μαρτύρια της Φωτεινής Μερκούρη, σε εφημερίδα, πήρε τηλέφωνο τον σύζυγος της Γιώργο, που έφτασε στο σταθμό μετά από 10-15 λεπτά.

Ο Γιώργος Μαυρατζάκης βρήκε τον ελεγκτή σε ένα δωμάτιο μαζί με άλλους 20 υπαλλήλους του Μετρό. «Τι έκανες και έφερες τη γυναίκα μου σε αυτή την κατάσταση;» τον ρώτησε.
«Εσένα τι σε νοιάζει» απάντησε ο ελεγκτής, που φέρεται να άρπαξε τον άνδρα από τα χέρια και με μια απότομη κίνηση τα κεφάλια τους συγκρούστηκαν.