Πιο κοντά στην επιστροφή του ο Κατσουράνης

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÓÔÉÓ ÅÃÊÁÔÁÓÔÁÓÅÉÓ ÔÏÕ ÁÃÉÏÕ ÊÏÓÌÁΟ Κώστας Κατσουράνης θεωρείται πως βρίσκεται πιο κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ από τους παίκτες που θέλει να ξαναφέρει στην ομάδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
Η πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να δημιουργήσει μία πανίσχυρη ΑΕΚ είναι δεδομένη. Μάλιστα επιθυμία του μετά τη μεταβατική φετινή σεζόν είναι να παρουσιάσει ένα πανίσχυρο σύνολο όχι μόνο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά από την ερχόμενη σεζόν στη Football League και για το λόγο αυτό ήδη έχουν αποκτηθεί οι Μάνταλος και Φαγέ, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι.
Το πλάνο περιλαμβάνει και την επιστροφή παικτών που έχουν τιμήσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Αυτός που μοιάζει πιο κοντά από όλους στην επιστροφή είναι ο Κώστας Κατσουράνης. Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ λήγει στο τέλος της σεζόν και φέρεται να έχει ωριμάσει μέσα του η ιδέα της επιστροφής στην «Ένωση», έστω και στη δεύτερη κατηγορία, με διετές συμβόλαιο για να την οδηγήσει στη Σούπερ Λίγκα και να μπει μαζί της στο νέο γήπεδο. Κάποιοι δεν διστάζουν να τονίζουν πως θα αποτελεί έκπληξη αν ο 34χρονος άσος ΔΕΝ ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα.