Πήρε (και) Ταυλαρίδη

Παίκτης του Ατρομήτου θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Νίκου Λαζαρίδη, στο κέντρο της άμυνας της αθηναϊκής ομάδας.

Ο Ταυλαρίδης, την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνίστηκε -με επιτυχία- στο ΟΦΗ και ήταν από τους «στυλοβάτες» της καλής πορείας των Κρητικών.

Ο έμπειρος στόπερ, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Επέλεξα τον Ατρόμητο, γιατί είναι μια σοβαρή και οργανωμένη ομάδα. Τη μεγαλύτερη εγγύηση αποτελεί η παρουσία του κ. Σπανού. Πρόκειται για έναν σοβαρό πρόεδρο, ο οποίος κάνει πράξεις τις υποσχέσεις του, κάτι που στις μέρες μας είναι δυσεύρετο.

Χρειαζόμουν μια ομάδα σαν τον Ατρόμητο, γιατί τα τελευταία χρόνια γίνεται σωστή δουλειά και έχει τις προϋποθέσεις να προσφέρει σε κάθε ποδοσφαιριστή τις ανέσεις και υπηρεσίες, προκειμένου να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του.

Είχα προτάσεις από αρκετές και φερέγγυες ομάδες. Ο Ατρόμητος μου παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο πλάνο.

Πιστεύω, λοιπόν, ότι είναι η ομάδα που μου ταιριάζει περισσότερο. Επιπλέον κίνητρο αποτελεί και η παρουσία του κ. Μπάγεβιτς. Ο κόσμος ας είναι σίγουρος ότι θα βλέπει έναν αθλητή, που θα σέβεται και θα τιμάει τη φανέλα που φοράει».