ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ θυσιάζει τη διάλυση της Χ.Α στο βωμό ενός αντιμνημονιακού μπλοκ

37774

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ μέσω ανακοίνωσης, για τη στάση του στο ζήτημα της συγκρότησης ενιαίου μετώπου όλων των δημοκρατικών δυνάμεων απέναντι στη Χρυσή Αυγή.
«Τρεις μόνο ημέρες κράτησαν οι εκκλήσεις του κ. Τσίπρα για την ενιαία στάση του συνταγματικού τόξου απέναντι στον νεοναζισμό. Την τέταρτη ημέρα – σήμερα – ο κ. Παπαδημούλης και ο κ. Βούτσης φρόντισαν να βγάλουν τις μάσκες του “μετώπου ενότητας” του λαού και να μας δείξουν και πάλι τα πρόσωπα του μικροκομματισμού και της υποκρισίας».

«Θυσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την προοπτική διάλυσης του νεοναζιστικού μορφώματος στο βωμό της συντήρησης ενός παρωχημένου και πια επικίνδυνου “αντιμνημονιακού μπλοκ”, το οποίο τελικά ως τώρα χρησιμοποίησε η Χρυσή Αυγή για το “ξέπλυμα” της. Θα κριθεί γι’ αυτό από τους έλληνες δημοκράτες».
Η ανακοίνωση καταλήγει με τα εξής: «Ελπίζουμε, προσδοκούμε, καλούμε τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, και τις αριστεράς αλλά και την Ν.Δ., να μην ακολουθήσουν τη λογική της όξυνσης και του διχασμού. Να προχωρήσουμε όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις έμπρακτα στη συγκρότηση του ενιαίου μετώπου απέναντι στη λογική της Χρυσής Αυγής».