Πάγκαλος: Αδιανόητη και ελαφρώς γελοία η επάνοδος Σημίτη – Παπανδρέου

343955-papandreou_pagkalos

«Δεν με ενδιαφέρει αν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σημίτης αποφάσισαν να πάνε στην επέτειο ή όχι. Και οι δύο ανήκουν στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. Κατά την άποψη μου θα ήταν αδιανόητο και είναι ελαφρώς γελοίο ως ιδέα η επάνοδός τους στην ενεργό πολιτική», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος στην κρατική τηλεόραση.

Ο πρώην υπουργός πρόσθεσε: «Έχει θετικό απολογισμό και του ενός η θητεία και του άλλου, με τον ιδιαίτερο τρόπο που ο καθένας χειρίστηκε τα θέματα. Αλλά, βασικά, υπήρξαν αποτυχημένοι πρωθυπουργοί, οδήγησαν το κόμμα στο περιθώριο, επομένως δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα η παρουσία τους».
Εξήγησε γιατί δεν παρευρέθηκε στο συμπόσιο την Τρίτη, αφού όπως είπε ήταν για πρακτικούς λόγους ύστερα από ένα πολύ μεγάλο ταξίδι στη Μαντζουρία για ένα συνέδριο, ενώ και χτες, Τετάρτη δεν έδωσε το παρών γιατί «δεν τον ενδιέφερε».

«Ο Έλλην πολίτης δεν δίνει ούτε μια δεκάρα για το αν είμαι εγώ στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως δεν δίνει ούτε πέντε ευρώ για τις εκδηλώσεις αυτές καθαυτές».