Οριστικά με κλειστές πόρτες το Άρης-ΑΕΚ

Οριστικά με κλειστές πόρτες το Άρης-ΑΕΚ

Αν και οι διαθέσεις της είχαν γίνει γνωστές από την ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα, η ΚΑΕ Άρης κατέστησε σαφές πέραν κάθε αμφιβολίας πως ο αποψινός αγώνας με την ΑΕΚ για τη σειρά των μικρών τελικών της Basket League θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η απόφαση της διοίκησης πάρθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία (και όχι μόνο) στον αγώνα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ. Ο Νίκος Λάσκαρης θα παρακολουθήσει σε γιγαντοοθόνη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου τον αγώνα και έχει απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να βρεθούν εκεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. οριστικοποιεί την απόφασή της για την κεκλεισμένων των θυρών διεξαγωγή του σημερινού (25/05, 19:00) αγώνα με την Α.Ε.Κ.

Κατόπιν σχετικής απαγόρευσης, δε θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ενώ ανοιχτά θα παραμείνουν το κυλικείο του γηπέδου και η ARIS BC Boutique “The Legend Store”.

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., πιστή στην προ διημέρου απόφασή της, ενημερώνει ότι σύσσωμο το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. και η οικογένεια Λάσκαρη δε θα δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του «Nick Galis Hall», στη σημερινή αναμέτρηση».

Πηγή: http://www.newsbeast.gr