Ολα τα σενάρια ανοιχτά στον όμιλο της Ελλάδας

Το καλύτερο παιχνίδι, του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, διεξήχθη, την Τρίτη, ανάμεσα στην Πολωνία και τη Ρωσία, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1.

Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με τον Αλάν Ντζαγκόεβ (37′), που πέτυχε το τρίτο του τέρμα στη διοργάνωση, ενώ οι Πολωνοί ισοφάρισαν με φοβερό σουτ του Γιάκουμπ Μπλαστσικόβσκι (57′).

Ετσι, η Ρωσία, έχασε την ευκαιρία να πάρει τη πρόκριση, από το δεύτερο αγώνα των ομίλων.

Πλέον, όποια ομάδα νικήσει στην αναμέτρηση Πολωνίας – Τσεχίας, θα πάρει την πρόκριση στους «8», ενώ η Ρωσία, εάν δεν χάσει, από την Ελλάδα, τότε θα πάρει, με τη σειρά της, την πρόκριση.

Εάν Πολωνία και Τσεχία έρθουν ισόπαλες και νικήσει η Ελλάδα, τότε αποκλείονται και οι δύο, και περνάει η Ελλάδα με τη Ρωσία. Επίσης, σε περίπτωση, που οι Ρώσοι δεν χάσουν από την Ελλάδα, οι Τσέχοι περνούν και με ισοπαλία.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Τίτον, Πίστσεκ, Βασιλέβσκι, Περκίς, Μπένις, Ντούντκα (74′ Μιερζεγέβσκι), Πολάνσκι (85′ Ματούστσικ), Μουράβσκι, Μπλαστσικόβσκι, Ομπράνιακ, Λεβαντόβσκι

ΡΩΣΙΑ: Μαλαφέεβ, Ανιουκόβ, Αλεκσέι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόβ, Ντενίσοβ, Σιρόκοβ, Ζιριάνοβ, Ντζαγκόεβ (79′ Ιζμάιλοβ), Αρσάβιν, Κερζακόβ (70′ Παβλιουτσένκο)