Οι νυν τα έχαναν ο πρώην το έβαλε

Την ήττα με 1-0 «γνώρισε» στην Κομοτηνή ο Παναθηναϊκός, αφού δεν είχε τον παίκτη για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και το πλήρωσε από έναν «δικό του» παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά από την αρχή. Σεϊταρίδης και Σπυρόπουλος ανέβαιναν συνεχώς, ο Κουίνσι σύγκλινε στον άξονα, όπως και ο Σισοκό και με αυτή την «υπερφόρτωση» οι «πράσινοι» πίεσαν. Ωστόσο, δεν έμπαιναν εύκολα στην περιοχή των γηπεδούχων, παρά τη συνεχή εναλλαγή θέσεων της μεσοεπιθετικής τριάδας.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Παναθηναϊκός ήταν σχεδόν συνεχώς στην επίθεση και έψαχνε το γκολ με κάθε τρόπο, πιέζοντας και περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τον Πανθρακικό. Όμως η αμυντική προσπάθεια των γηπεδούχων, εκτός από πολυπρόσωπη, ήταν και αποτελεσματική.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε με το ωραίο πλασέ του Παπαδόπουλου στο 83′, ο οποίος το πανηγύρισε έξαλλα και έγινε δέκτης αποδοκιμασιών και ύβρεων από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Πλέον οι «πράσινοι» απέχουν 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Στάθης (66′ Σκλιοπίδης), Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σερφά, Μακρυδημήτρης, Λαδάκης, Μπαϊκαρά (66′ Μίνγκα), Λουσέρο, Βαϊρουά (76′ Μουνάφο), Παπαδόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης (59′ Μαρίνος), Σπυρόπουλος, Βύντρα, Πίντο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Κουίνσι (70′ Τοτσέ), Χριστοδουλόπουλος (68′ Μαυρίας), Φορναρόλι.