«Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τις θέσεις της Χρυσής Αυγής»

714DCFC7CD7C2D7C2C353DDAAFEBC6C2Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης κατηγορώντας τον πως υιοθετεί τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, ότι «τάχα» οι δικαστικές διώξεις των στελεχών της είναι αποτέλεσμα σκευωρίας των δύο υπουργών.

Με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σταμάτης διερωτάται αν ο κ. Τσίπρας ισχυρίζεται ότι όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας γύρω από την εγκληματική δράση τους είναι δήθεν ανυπόστατα και οι αποφάσεις των αρμόδιων δικαστικών λειτουργών αστήριχτες και επιλήψιμες και τον καλεί να ξεκαθαρίσει αν πιστεύει ότι κυβέρνηση και δικαιοσύνη «συντονίστηκαν και με αθέμιτους τρόπους μεθόδευσαν την ποινική δίωξη των μελών ενός δημοκρατικού κόμματος που ασκούσαν με σύννομο τρόπο τα συνταγματικά τους δικαιώματα».

«Αν αυτή είναι η άποψη του κ. Τσίπρα, οφείλει να την υπερασπιστεί δημόσια και χωρίς μισόλογα, αναλαμβάνοντας και το βάρος της ευθύνης των λόγων του. Μέχρι τότε δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά ένας αυτόκλητος και ευκαιριακός συνήγορος της Χρυσής Αυγής» επισημαίνει ο κ. Σταμάτης.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση Μπαλτάκου-Κασιδιάρη