Νετανιάχου: «Ο Ιρανός πρόεδρος Ροχανί είναι ένας λύκος μεταμφιεσμένος σε πρόβατο»

newego_LARGE_t_1101_54155403

«Ο Ροχανί είναι ένας λύκος μεταμφιεσμένος σε πρόβατο. Ένας λύκος που προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια της διεθνούς κοινότητας. Όπως όλοι οι άλλοι, εύχομαι να μπορούσαμε να πιστέψουμε τα λόγια του Ροχανί, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στις πράξεις του Ιράν» δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

«Μην τον εμπιστεύεστε» διεμήνυσε στη διεθνή κοινότητα για τον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ροχανί. Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα, και εάν είναι υποχρεωμένο να δράσει μόνο του, θα δράσει μόνο του, όπως είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

«Ο μόνος τρόπος για να εμποδιστεί με ειρηνικό τρόπο μια ανάπτυξη πυρηνικών όπλων από το Ιράν είναι να συνδυαστούν σκληρές κυρώσεις με μια αξιόπιστη στρατιωτική απειλή», τόνισε ο Νετανιάχου.

Όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, η μόνη συμφωνία που θα μπορούσε να γίνει με τον Ιρανό πρόεδρο Χασάν Ροχανί είναι αυτή που θα προέβλεπε «την πλήρη εξάλειψη του προγράμματος πυρηνικών όπλων του Ιράν».