Νέο μπλόκο της Τράπεζας της Ελλάδος στο Ηράκλειο

Με «μπλόκο» από τις πρώτες πρωινές ώρες, έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, στο κέντρο του Ηρακλείου, όπως αναφέρει το cretalive.gr, συνεχίζουν οι συνδικαλιστές του Εργατικού Κέντρου τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και της «επιταγές» των δανειστών μας.

Οι συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν την είσοδο στο κτίριο στους υπαλλήλους της Τράπεζας και δηλώνουν ότι θα παραμείνουν εκεί τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, προκειμένου να αποτρέψουν την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η κατάληψη του κτιρίου της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ εντός της ημέρας θα συνεδριάσει το Συντονιστικό των φορέων, προκειμένου να αποφασίσει για τις επόμενες ενέργειες

Υπενθυμίζεται, ότι για σήμερα το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου προκήρυξε νέα 24ωρη απεργία. Υπό τη σκέπη του ΕΚΗ εντάσσεται όλος ο δημόσιος τομέας, ΔΕΚΟ και ιδιωτικός τομέας.

Υπό κατάληψη εξακολουθεί να τελεί από εργαζόμενους των ΟΤΑ και το Δημαρχείο Ηρακλείου, με τους συνδικαλιστές του κλάδου να καλούν τους συναδέλφους του Δημοτικούς υπαλλήλους στο Δημαρχείο για ενημέρωση της παραπέρα πορείας του αγώνα.