Παραιτήθηκε η διοίκηση του Άρη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, στα διοικητικά της ομάδας του Άρη. Την Παρασκευή (1/6) παραιτήθηκε η διοίκηση της ΠΑΕ, εξαιτίας του «φιάσκου» της αδειοδότησης.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

«Την παραίτηση τους από τις θέσεις του ΔΣ της ΠΑΕ υπέβαλλαν με το παρακάτω κείμενο 7 μέλη της διοίκησης. Αναλυτικά η τοποθέτησή τους:

«Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αναλογεί στις πρόσφατες αρνητικές εξελίξεις στον αγαπημένο μας σύλλογο και με σκοπό να διευκολύνουμε τις εξελίξεις που επιβάλλεται να υπάρχουν στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας από την εξόχως τιμητική θέση.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Τα μέλη του  Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ

ΒΑΛΟΓΙΩΡΓΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ
ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΟΠΠΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, μένει μέχρι να… φύγει, όπως και ο Αντώνης Ζαμπέτας, καθώς οι υπογραφές τους υπάρχουν σε σημαντικές υποθέσεις και ζητήματα της εταιρείας. Πλέον, αναζητείται η μεταβατική λύση, από πρόσωπα κοινής αποδοχής.

Στο μεταξύ, οι Ρικάρντο Φατί και Φράνσις Ντίκο ενεργοποίησαν -εκ νέου- τις προσφυγές τους.

Αμφότεροι είχαν αποσύρει τις προσφυγές τους, σε μια κίνηση καλής θέλησης, ώστε οι «κίτρινοι» να πάρουν την πολυπόθητη άδεια, γεγονός, που είχε διευκολύνει τους διοικούντες, αλλά δεν είχε λύσει το πρόβλημα.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ έχει λαμβάνειν το ποσό των 320.000 ευρώ, από το φετινό του συμβόλαιο, ενώ στο Γκανέζο κεντρικό αμυντικό οφείλονται 150.000 ευρώ.