«Νέα εποχή σηματοδοτεί η ομιλία του Σαμαρά στη ΔΕΘ»

ÁÈÇÍÁ-ÓÕÃÊÅÍÔÑÙÓÇ ÔÏÕ ÕÐ. ÐÅÑÉÖÅÑÅÉÁÑ×Ç ÁÔÔÉÊÇÓ Ã. ÊÏÕÌÏÕÔÓÁÊÏÕ-ÏÌÉËÉÁ  Á. ÓÁÌÁÑÁ.(EUROKINISSI-ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)

Κουμουτσάκος: Περίοδος ρεαλιστικής ελπίδας για έξοδο από την κρίση

Επιστροφή στη κανονικότητα, χωρίς στρεβλώσεις και παθογένειες του παρελθόντος, προαναγγέλει για την οικονομία ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ως μια σαφή αφετηρία βελτίωσης –όχι όμως και μια πλήρη ανατροπή- της εικόνας που παρουσιάζει σήμερα η ελληνική οικονομία, χαρακτήρισε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ. την αυριανή ομιλία του Πρωθυπουργού στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ.

«Με την ομιλία του πρωθυπουργού αύριο (06/09) στη Θεσσαλονίκη, και το λέω μετά λόγου γνώσης αυτό, θα σηματοδοτηθεί μία νέα περίοδος, μία νέα εποχή, θα έλεγα, κανονικότητας στην οικονομία με την έννοια της κανονικότητας χωρίς όμως στρεβλώσεις και παθογένειες του παρελθόντος. Μία περίοδος που θα είναι χειροπιαστής προοπτικής και ρεαλιστικής ελπίδας για έξοδο από την κρίση», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος μιλώντας στον realfm 97,8 και πρόσθεσε: «Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Η αυριανή ομιλία του πρωθυπουργού θα έχει εκείνα τα στοιχεία με συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές, με άξονες και θα έχει σαφώς κίνηση βελτίωσης των πραγμάτων, διόρθωσης αδικιών, ελάφρυνσης βαρών. Θα σηματοδοτεί το πέρασμα σε μία άλλη περίοδο για τη χώρα και για την οικονομία. Δεν λέω ότι θα είναι η πλήρης ανατροπή, αλλά θα είναι μία σαφής αφετηρία βελτίωσης».