Μελισσανίδης: «Πολύ σύντομα το έργο θα ξεκινήσει»

melissanidisΣε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη το ραντεβού του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γιάννη Σγουρό, όπου «κλείδωσε» η χρηματοδότηση της Περιφέρειας για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο «Τίγρης» δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες για την έναρξη των εργασιών, ωστόσο είπε πως δεν θα αργήσουν.
«Επισκεφτήκαμε την Περιφέρεια και τον κύριο Σγουρό. Οφείλω να τον ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά για την προσπάθεια που έχει κάνει για ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο και επιτέλους να φτιάξει το γήπεδο του. Ενόψει της αυριανής παρουσίασης του γηπέδου, ήρθαμε στην Περιφέρεια για να ενημερώσουμε για όλες τις κινήσεις, για να μην έχουμε καθυστερήσεις. Να βαδίσουμε σ’ έναν δρόμο από κοινού. Και θέλω να πιστεύω πως πολύ σύντομα το έργο θα ξεκινήσει και η ΑΕΚ επιτέλους θα αποκτήσει το γήπεδο που της αξίζει. Δεν μπορώ να πω ημερομηνίες, δεν μπορώ να πω για χρονοδιάγραμμα. Είναι θέματα γραφειοκρατικά. Όταν είμαστε έτοιμοι θα το ανακοινώσουμε. Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια της Περιφέρειας. Είναι αμαρτία, αφού υπάρχουν χρήματα, όχι μόνο για την ΑΕΚ και για άλλα αθλητικά σωματεία, να μην χρηματοδοτούνται τέτοια έργα για τον αθλητισμό», ανέφερε ο Μελισσανίδης, ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξουν εκπλήξεις στην παρουσίαση, χαμογέλασε και πλατιά και απάντησε αινιγματικά: «Ελάτε και θα δείτε…».
Ο Γιάννης Σγουρός από την πλευρά του σημείωσε: «Η περιφέρεια Αττικής συμβάλει για την νεολαία της περιοχής, το δεύτερο είναι για την άθληση της περιοχής και τρίτο σεβόμενοι την ιστορία ενός σωματείου που έχει δοξάσει τον ελληνικό αθλητισμό στο εξωτερικό. Λέει ο λαός μας, πως αν δεν κτίσεις σπίτι και αν δεν κάνεις παιδί, δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Ξεκινούν να φτιάξουν το σπίτι τους και δεν ξέρουν πόσα προβλήματα μπορούν να υπάρξουν. Και γραφειοκρατικά και τεχνικά. Αυτά συζητήσαμε ώστε η μελέτη να είναι άρτια. Και να μην έχει προβλήματα. Και να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο της ανέγερσης του γηπέδου.