«Θα δουλέψω με όλο μου το είναι»

Το νέο της τεχνικό, Μάκη Κατσαβάκη, παρουσίασε, την Πέμπτη (5/6), η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Ο έμπειρος προπονητής δήλωσε -μεταξύ άλλων- γνώστης της κατάστασης και παράλληλα υπογράμμισε πως θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου να πετύχει στο έργο του.

Πρώτος το λόγο πήρε ο Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος ανέφερε:

«Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Μπήκαμε σε μια διαδικασία αξιολόγησης προπονητών και αποφασίσαμε ότι η καλύτερη και πιο ενδεδειγμένη λύση ήταν ο κ. Κατσαβάκης.

Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, τα δεδομένα του Άρη και την πίεση για επιτυχία. Θα προσπαθήσουμε με πολύ δουλειά και στήριξη, ώστε να δουλέψει απρόσκοπτα και να δώσει αυτά που μπορεί».

Από την πλευρά του, ο Κατσαβάκης, τόνισε:

«Αντιλαμβάνομαι ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και τα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλα. Με πολύ δουλειά, τύχη και την βοήθεια του Θεού, μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να καταθέσουμε την ψυχή μας για το μεγαλείο του συλλόγου.

Να παραμερίσουμε το εγώ και να δουλέψουμε όλοι για το εμείς. Υπάρχουν προβλήματα, τα ξέρω, αλλά έχω και τη δύναμη και την τόλμη και την εμπειρία να τα ξεπεράσω».

Αναφερόμενος στις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη, σημείωσε:

«Θα χρειαστεί να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις στις μεταγραφικές μας επιλογές, γιατί υπάρχει το περιοριστικό μέτρο.

Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, αλλά να κάνουμε και γρήγορες κινήσεις, για να προλάβουμε το κομμάτι της προετοιμασίας. Μπορεί να υπάρχουν τακτικές και τεχνικές αδυναμίες από τα νέα παιδιά, ίσως και λόγω απειρίας, αλλά θα πρέπει να το αντισταθμίσουμε με πολύ τρέξιμο».

Μιλώντας για τον… εαυτό του, ο 59χρονος κόουτς, είπε:

«Θα δουλέψω με όλο μου το είναι, θα καταθέσω την ψυχή μου, για να μπορέσει η ομάδα να ξαναβρεί τον δρόμο της και όλοι αυτό πρέπει να κάνουμε.

Αυτή ίσως θα είναι η πιο δύσκολη χρονιά της καριέρας μου, αλλά αν υπάρχει υπομονή από όλους μας και στήριξη και τύχη στις μεταγραφές και μου δοθεί ο ανάλογος χρόνος, θα πετύχουμε. Η ομάδα θα έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Εδώ ακριβώς χρειάζεται η μεγάλη δυναμική του κόσμου, να στηρίξει την ομάδα, όχι τα πρόσωπα, αλλά τον ίδιο τον Άρη».