Μαζί με το «σωτήρα» του στο πλατό της «ΚΡΗΤΗ TV»!

CACHE_620X620_1_1276607Δεμένο στην κοίτη του Γιόφυρου Ποταμού και με τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει επικίνδυνα, έδωσε μάχη για τη ζωή του ένα σκυλί.

Το άτυχο τετράποδο, που αφέθηκε εκεί για να πνιγεί, σώθηκε χάρη στην προσπάθεια που κατέβαλαν δύο εργαζόμενοι στο Κυνοκομείο Ηρακλείου, οι οποίοι ενημερώθηκαν άμεσα από πολίτη που αντίκρισε τις απαράδεκτες και σοκαριστικές εικόνες.

Ο ασυνείδητος πολίτης που έδεσε το σκυλί στην κοίτη του ποταμού θα βρεθεί πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Αυτές οι εικόνες από το Ηράκλειο έκαναν το γύρο της χώρας και συγκλόνισαν: ο αγώνας της επιβίωσης και η δύναμη της ανθρωπιάς από τον Φώτη, υπάλληλο του Κυνοκομείου, αλλά και το συνάδελφό του τον Κωστή Βιολάκη.

Στο πλατό της εκπομπής «Κρήτη Σήμερα» βρέθηκαν ο Φώτης Φωτάκης, ο γιος του Ματθαίος, που τον βοηθάει προσωρινά στον ελεύθερο χρόνο του, και δίπλα τους το σκυλί, η Λούνα, ράτσας πίτμπουλ, που σίγουρα χρωστάει τη ζωή του στους σωτήρες του. Ένα τετράποδο που βίωσε την «απανθρωπιά» του ίδιου του αφεντικού του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τα μηνύματα για τους δύο υπαλλήλους του Κυνοκομείου ήταν πολλά από τον κόσμο, ενώ την παράσταση έκλεψε η Λούνα, που προσωρινά θα φιλοξενηθεί από οικογένεια έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση του αφεντικού της.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»:

Πηγή: http://www.neakriti.gr