Δραγασάκης: Μας χρησιμοποίησαν ως πείραμα

Την πρόταση να βρεθεί το Μνημόνιο στο Πολεμικό Μουσείο ως «όπλο μαζικής κοινωνικής καταστροφής»  έκανε αστειευόμενος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, τονίζοντας  πως ο βασικός στόχος της χώρας πρέπει να είναι η δημιουργία πρωτογενούς πλεονάσματος.

«Δεν μπορούμε να μειώσουμε το έλλειμμα της χώρας διατηρώντας το βιοτικό επίπεδο που έχουμε τώρα. Αυτό που πρέπει να μας προβληματίζει είναι ότι έχουμε χάσει τις καταθέσεις μας», είπε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αναστολή πληρωμών και ρίχνουμε όλες τις δυνάμεις μας στην ανάπτυξη. Τώρα σε ό,τι αφορά το μνημόνιο, πρέπει να μπει στο Πολεμικό Μουσείο, ως όπλο μαζικής κοινωνικής καταστροφής. Θεωρώ επίσης ότι το δημοσιονομικό πρόβλημα είναι μια άλυτη υπόθεση, με βάση το μνημόνιο. Δε βγαίνει η εξίσωση» , είπε και υπογράμμισε ότι «αν φύγει μια χώρα από το ευρω, δεν υπάρχει ευρώ».

«Με την πολιτική της Μέρκελ ή θα φύγουμε από το ευρώ ή θα γίνουμε προτεκτοράτο. Μας χρησιμοποίησαν ως πείραμα», υποστήριξε κλείνοντας τη συζήτηση.