Κουκουλόπουλος: «Η κ. Τζάκρη γίνεται αντιμνημονιακή τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια»

koukoulopoulos_vouli[1]

Ήταν «λάθος» ήταν η απόφαση της Θεοδώρας Τζάκρη να υπερψηφίσει, χθες στη Βουλή, την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος.

Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνικό σταθμό, δήλωσε: «αυτό που έκανε ήταν απλά λάθος. Τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια, γίνεται αντιμνημονιακή. Δεν είναι τρέντι το ταγιέρ που φόρεσε. Θα παλιώσει πολύ γρήγορα».
Ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε ότι η κ. Τζάκρη δεν είχε κάνει γνωστή τη στάση της σε κανέναν και πρόσθεσε: «Αποφάσισε να δώσει λίγο οξυγόνο στον κ. Τσίπρα, αλλά στη θέση που είναι χρειάζεται ηλεκτροσόκ. Ηθελημένα ή άθελα, έδωσε οξυγόνο. Έπρεπε να βρει μοντέρνο ταγιέρ και φόρεσε αντιμνημονιακό. Η Ελλάδα, την άνοιξη, βγαίνει στις αγορές- και είναι το τέλος των μνημονίων».

Σχετικά με τις αποχρώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έδωσαν ψήφο ανοχής είπε: «Οι συνάδελφοί μου εξέφρασαν με ιδιαίτερο χρώμα μια ορισμένη στάση που είναι απολύτως κατανοητή και έχει σχέση με το βάρος και τη δυσκολία που σηκώνουμε 3,5 χρόνια. Δεν νομίζω ότι πρέπει να μπούμε σε μια λογική των «δέκα μικρών νέγρων» και να αρχίσει να μετράει ο καθένας επί τούτου. Είναι τελείως διαφορετικό να μπαίνουν διαφορετικές οπτικές. Ο καθένας έχει τη δική του».