Τ. Κουίκ: «H Δικαιοσύνη ξεπέρασε το σάπιο πολιτικό σύστημα»

Για σάπιο πολιτικό σύστημα, το οποίο για ακόμη μια φορά ξεπεράστηκε από τη Δικαιοσύνη, κάνει λόγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας την πρωτοβουλία του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, να ζητήσει να του αποσταλεί από τη Γαλλία γνήσιο αντίγραφο της λεγόμενης λίστας Φαλτσιάνι (ή λίστα Λαγκάρντ πλέον).

«Ο Οικονομικός Εισαγγελέας κ. Γρηγόρης Πεπόνης έκανε για μία ακόμα φορά, αυτό που για άλλους δεν είναι το αυτονόητο. Ζητά να του αποσταλεί από τη Γαλλία το αυθεντικό CD με τη λίστα Φαλτσιάνι», τονίζει αρχικά ο κ. Κουίκ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνει επίσης, ότι «την περασμένη εβδομάδα, από το βήμα της Βουλής, στην Ολομέλεια, είχα προτείνει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο διά του Προεδρείου της να αναλάβει άμεση πρωτοβουλία, ζητώντας από τη Γαλλική Κυβέρνηση αυθεντικό αντίγραφο της λίστας που είχε παραδώσει η πρώην Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας, Κριστίν Λαγκάρντ και είχε χαθεί κάπου μεταξύ Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου», σημειώνει ο κ. Κουίκ και καταλήγει λέγοντας ότι:

«Για μια ακόμη φορά η Δικαιοσύνη ξεπέρασε το πολιτικό σύστημα, το οποίο εννοεί με τις διάφορες κωλυσιεργίες του, σκόπιμες ή όχι, να αποδεικνύει συνέχεια στον κόσμο ότι έχει πολλές σάπιες ρίζες».