Κλείνει οριστικά το θέατρο Βικτώρια έπειτα απο 18 χρόνια

THEATER_533_355

Οριστική «αυλαία» θα πέσει για το θέατρο «Βικτώρια», στις 31 Οκτωβρίου, οπότε και ολοκληρώνεται το ανέβασμα του έργου «Γελώντας άγρια».
Δεκαοχτώ χρόνια μετά και με παρακαταθήκη ένα πλούσιο ρεπερτόριο 20 και πλέον παραστάσεων, το θέατρο Βικτώρια βάζει λουκέτο, αφού όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της η θεατρική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΟΔΥΣΣΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ» που εκμεταλλεύεται το Θέατρο Βικτώρια από το 1995, σημειώνει, ότι αδυνατεί να αντεπεξέλθει πλέον στις ολοένα αυξανόμενες, οικονομικές υποχρεώσεις και ως εκ τούτου αναστέλλει τη λειτουργία της και κλείνει οριστικά το θέατρο Βικτώρια, το οποίο ίδρυσε ο Γιώργος Θεοδοσιάδης και ανέβασε μια σειρά έργων με ηθοποιούς, αποφοίτους της σχολής που φέρει το όνομά του.
Ο σκηνοθέτης και διαχειριστής του θεάτρου Δημήτρης Κομνηνός, μίλησε για «έναν δύσκολο κι αθόρυβο αγώνα» που έδωσε χωρίς καμία απολύτως υποστήριξη από δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.
Όπως δήλωσε: «όλες οι παραγωγές του θεάτρου χρηματοδοτήθηκαν από τα έσοδα των εισιτηρίων και δικούς μου πόρους αποκλειστικά. Θέλω να επισημάνω ότι, παρά τις πρωτοφανείς αντιξοότητες της συνεχιζόμενης κρίσης που όλοι βιώνουμε, δεν αφήνω πίσω μου ούτε ένα ευρώ χρέος, ούτε έναν απλήρωτο λογαριασμό»