Κινητικότητα ενόψει ΟΥΕΦΑ

alafouzosΤεράστιες προσπάθειες καταβάλει ο Γιάννης Αλαφούζος, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα με τα χρέη του Παναθηναϊκού σε πρώην ποδοσφαιριστές του και να καταφέρει να περάσει τον πρώτο έλεγχο της UEFA.
Οπως αναφέρει η «Sportday», ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση μαζί με τους στενούς του συνεργάτες.
Χθες πέρασε από τα γραφεία του «τριφυλλιού» ο Σίλβα Κλέιτον για έναν νέο διακανονισμό σε πιο πολλές δόσεις για τα χρήματα που του χρωστάνε οι «πράσινοι». Ο Βραζιλιάνος απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχθηκε, κάνοντας μία μεγάλη εξυπηρέτηση, αφού η αποπληρωμή θα γίνει σε πολλές δόσεις και είναι μακροχρόνια.
Την προσεχή Δευτέρα εκδικάζεται η προσφυγή του Σεμπαστιάν Λέτο, ο οποίος ζητάει την καταβολή των 600.000 ευρώ, ένα ποσό που δεν πήρε από τη στιγμή που τα χρήματα αυτά δεν τα πήραν οι «πράσινοι» από τη Nova βάσει σύμβασης. Θεωρείται μία δύσκολη περίπτωση και οι ιθύνοντες του συλλόγου θα προσπαθήσουν να βρουν μία λύση και να δώσουν τα χρήματα στον παίκτη σε όσο πιο πολλές δόσεις γίνεται.
Όσον αφορά τον Τοτσέ, το «τριφύλλι» καλείται να καταβάλει στον Ισπανό φορ ένα ποσό της τάξεως των 940.000 ευρώ σε 45 δόσεις βάση του μνημονίου της Σούπερ Λίγκας που ισχύει σε ανάλογες περιπτώσεις.
Για τον Κουίνσι ο Παναθηναϊκός απευθύνθηκε στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών, για να επικυρωθεί το πρόστιμο 70.000 ευρώ στον Αφρικανό άσο λόγω διάφορων παραβάσεων, όμως γίνεται προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του σε λίγες μέρες.
Τέλος, το τελευταίο διάστημα έχουν ενταθεί οι επαφές με τον Σεϊταρίδη και τον Πίντο, ώστε να υπάρξει μία αμοιβαία συμφωνία και να γίνουν νέοι διακανονισμοί για τα χρωστούμενα.