Κι άλλα χρήματα για τη Λεωφόρο

leoforosΤο σχέδιο Διπλής Ανάπλασης έχει εγκαταλειφθεί προ πολλού για τον Παναθηναϊκό από τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος έχει αποφασίσει να διατηρήσει την ομάδα στην ιστορική της έδρα όχι προσωρινά, αλλά… για πάντα.
Όμως το «Απόστολος Νικολαΐδης» σύντομα δεν θα έχει καμία σχέση με την εικόνα που υπάρχει τώρα. Πέρα από τα βελτιωτικά έργα που έχουν γίνει ήδη και συνεχίζονται για να γίνει περισσότερο καλαίσθητο και λειτουργικό, θα υπάρξουν κι άλλα που θα το αναβαθμίσουν. Χθες ανακοινώθηκε πως θα διατεθούν 7 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της Περιφέρειας Αττικής για το γήπεδο.
Σύντομα θα γίνουν επαφές με το Δήμο Αθηναίων για να κατατεθεί συγκεκριμένο πλάνο και στόχος είναι οι εργασίες να γίνονται παράλληλα με τη διεξαγωγή των αγώνων του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μη χρειαστεί να μετακομίσει η ομάδα προσωρινά σε άλλο γήπεδο. Μάλιστα, στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι τα 7 εκατ. ευρώ είναι μόνο η αρχή και σύντομα περιμένουν κι άλλο κρατικό κονδύλι για το γήπεδο της ομάδας, προκειμένου να αξιοποιηθεί κι αυτό για τη βελτίωση του γηπέδου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.