Κεδίκογλου: Αδιόρθωτος ο Τσίπρας, έχασε και πάλι την ψυχραιμία του

kedikoglou3007

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Κ.Ε. του κόμματός του, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα, «αδιόρθωτο» και «αμετανόητο».

«’Έχασε και πάλι την ψυχραιμία του ο κ. Τσίπρας. Παραμένει κολλημένος στην καλή και κακή βία, στα βαρίδια και στις συνιστώσες του κόμματός του», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από τη σθεναρή στάση της κυβέρνησης και τις επιτυχίες που αναγνωρίζονται διεθνώς», κατηγορώντας τον ότι επαναλαμβάνει «χωρίς ντροπή» κάθε επιχείρημα κατά της χώρας που χρησιμοποιούν οι χειρότεροι αντίπαλοί της.

«Όσο κι αν του είπαν ότι σιγά σιγά πρέπει να δείχνει ότι αλλάζει, ο κ. Τσίπρας είναι παγιδευμένος στον κακό του εαυτό», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απαντώντας στο σχόλιο του κ. Κεδίκογλου, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του, αναφέρει: «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η ΝΔ κινούμενοι στο πνεύμα των πρόσφατων δηλώσεων του κ. Σαμαρά από την Νέα Υόρκη, σχετικά με την ανιστόρητη θεωρεία των δυο άκρων, βάλθηκαν να μας πείσουν πως δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ το άλλο άκρο στην Ελλάδα, αλλά το σύνολο της ευρωπαϊκής αριστεράς».
«Οι άνθρωποι εκτός από επικίνδυνοι είναι και αστείοι», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.